Flytoget inngår et samarbeid med verdens raskeste para-friidrettsutøver, Salum Kashafali. Kommersiell direktør i Flytoget, Nicolai Bryde, sier i en pressemelding at Kashafali har «imponert stort med sine prestasjoner både på og utenfor idrettsbanen.»

 - Vi i Flytoget lot oss sjarmere og imponere av Salums historie og tenkemåte, minst like mye som av hans idrettsprestasjoner. Hans tenkemåte, viljestyrke og glimt i øyet passer godt med Flytogets personlighet, og ikke minst syns vi det er stas at vi som har Norges raskeste tog får jobbe med verdens raskeste mann, sier Bryde.

Kashafali har kun to prosent syn, men styrtet nylig inn til ny verdensrekord på 100 meter med tiden 10,37 under Bislett Games. Nå flyr han videre mot både para-VM i Paris i juli og Paralympics 2024 med Flytoget på laget. Parautøveren selv forteller at han har hatt opp mot 40 reiser i løpet av året, og at han aldri har hatt en dårlig opplevelse på Flytoget. 

 -  De ansatte er utrolig hjelpsomme. Jeg ser ikke alltid dem, men de ser meg og mitt behov for assistanse. De har gjort alle de små, men riktige grepene for min reise med en universelt utformet app, gule merkelinjer og godt opplærte og serviceinnstilte ansatte om bord. Jeg er utrolig stolt over at Flytoget vil samarbeide med meg og ser stort frem til å ta fatt på de felles målsetningene vi har satt oss, sier han.

Han legger til at det også har spilt inn at Flytoget har et godt omdømme i befolkningen.

- Det betyr mye for meg. Både løpeform og service er ferskvare, så vi må begge jobbe kontinuerlig med å opprettholde våre posisjoner som raskest og best, avslutter han.

Samarbeidet skal i første omgang vare ut 2024 og den nye avtalen kommer i tillegg til avtalen Kashafali har med Brilleland. 

Les også:  Brilleland inngår sin første sponsoravtale med regjerende paralympisk mester