Innholdsbyrået Schibsted Partnerstudio ble tidligere i år nominert i åtte kategorier under årets Native Advertising Awards, og i forrige uke ble det klart at de vant ett gull, to sølv og to bronse. Gullet ble hanket inn med kampanjen «How Neptune Energy Was Saved by a Pizza Oven» i kategorien «Most effective Native Advertising Campaign».

Byråsjef Mikaela Folkestad sier i en pressemelding at hun er stolt over at byrået har vunnet så mange priser. 

- Neptune-kampanjen er et fantastisk eksempel på hvordan godt innhold kan gjøre selv pizzaovner til gull, sier Folkestad og legger til: 

- Alle de åtte kampanjene som var nominert har et stort team med bidragsytere bak, både fra Schibsted Marketing Services og selvfølgelig fra kundene. Jeg er utrolig stolt av hva vi klarer å få til sammen, sier hun. 

Byrået vant sølv for kampanjen «Blodssøstre» for Plan i kategorien «Best Use of Design» og Neptune i kategorien «Best Use of Native Advertising on a Small Budget».

Mens bronsemedaljene gikk til kampanjen «Stopp Wisting» for Greenpeace i kategorien «Best Use of Infographic» og Kondomeriet med kampanjen «A Toy Story» i kategorien «Best Native Advertising Strategy».

Native Advertising Awards er en av de store internasjonale bransjeprisene innen reklame. 

- Og Schibsted Partnerstudio har bevist at vi er en av de beste i bransjen, både i Norge og internasjonalt. Dette er en stor anerkjennelse av arbeidet vårt og viser at vi leverer innovative og effektive markedsføringsløsninger innen en rekke ulike fagområder, avslutter Folkestad.