Partner i Oslo Business Forum, Fredrik C. Paulshus Dehli forteller at han er stolt over å ha fått på plass samarbeidet med Clear Channel.

- Clear Channel er en meget viktig aktør i norsk næringsliv med deres evne til å nå publikum. Ved å kommunisere vårt budskap via deres flater, når vi ut til store deler av vår målgruppe, sier sier Dehli.

Avtalen innebærer at OBF vil være synlig på landets flyplasser gjennom våren, i tillegg til at de går på digitale skjermer i Oslo ukene før og under konferansen.

Norgessjef i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard, forteller at flyplassene er Norges største arena for B2B-markedsføring og en brand safe arena. 

- Flyplass er en premium-arena der kunden forventer å se dyre, eksklusive og store merkevarer. Dette assosierer godt med Oslo Business Forum som merkevare, forklarer Nyegaard.

Han forteller at 8 av 10 legger merke til reklamen som henger på flyplassen når de er ute og reiser. De viser en undersøkelse gjennomført av Opinion på vegne av Clear Channel. Samme undersøkelse viser at mennesker i lederstillinger er mest positive til reklame, og mest oppmerksomme på fluplassreklame.

- Undersøkelsen viser at de aller fleste kommer én til to timer før avreise, inkludert ledere. Det gir målgruppen til Oslo Business Forum god tid til å få med seg kampanjen og budskapet til OBF, som forhåpentligvis resulterer i nye og flere deltagere på konferansen, sier Nyegaard.

OBFs konferanse «Thriving in Chaos» vil sparkes i gang i september.