Geil tilbyr produkter innen seksuelt og intimt velvære. I deres nye annonse retter de seg mot amerikanerne og forteller at det ikke er alle suvenirer fra Oslo man vil ta med seg hjem.

Even Jystad, daglig leder og medgründer i Geil, forteller at oppmerksomheten rundt hangarskipet bød på en mulighet de ikke kunne si nei til.

- Vi sitter på data som viser at unge nordmenn er alt for dårlige til å beskytte seg når de har sex, men vi tror at det gjøres for lite positivt for å oppfordre dem til å gjøre noe med det, sier han.

- Vi ønsker å bruke humor i stedet for pekefingeren når vi oppfordrer unge voksne til å bruke våre produkter for å beskytte seg, da ble ankomsten av verdens største krigsskip en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss, legger Jystad til.

Geil annonse.jpg

Släger står bak
Geil har fått bistand fra PR-byrået Släger til å lage annonsen som er delt på Geil sine sosiale kanaler. Annonsen kan i første omgang se ut til å være rettet mot de besøkende amerikanerne, men det er ifølge Släger nordmenn som er målgruppen.

De forteller at valget om å henvende seg til de besøkende soldatene ble tatt for å skape humor, og en inngang til å få målgruppen til å reflektere over egne vaner og fremtoning, uten å bruke skremsel.

Geil er lager 100 prosent veganske produkter og skal være en utfordrer til de allerede etablerte merkene RFSU og Durex.