Marketer Real Estate Technologies leverer av salg- og markedsføringsteknologi til eiendomsbransjen. Nå har de inngått et nytt samarbeid med det globale annonseteknologiselskapet Adform. Det innebærer at Marketer flytter sin programmatiske annonsering til Adforms kjøpsplattform.

- Vi er svært glade for å samarbeide med Adform for å tilby våre kunder den mest treffsikre annonseringen tilgjengelig, sier Amir Folkestad Habhab, administrerende direktør og en av gründerne i Marketer i en pressemelding.

Adform tilbyr avansert publikumsmålretting og optimalisering i realtid via sin annonseplattform, og har også lansert en løsning for cookieløse-nettlesere, kalt ID Fusion, som i sum skal gi effektiv bruk av kampanjebudsjettene.

- Adforms teknologi vil tillate oss å nå potensielle kjøpere og selgere på en mer målrettet og kostnadseffektiv måte, som bidrar til at våre kunder selger flere eiendommer og vokser virksomheten sin, fortsetter Folkestad Habhab.

Ifølge en pressemelding er det annonseinvesteringer på flere titalls millioner kroner som nå flytter på seg. Avtalen mellom Marketer og Adform er eksklusiv.

- Vi ser frem til å samarbeide med Marketer og bidra til å styrke deres posisjon som en ledende leverandør av annonseteknologi for eiendomsmarkedet. Med vår avanserte teknologi og Marketers ekspertise innen eiendom, vil vi kunne tilby en unik og verdifull tjeneste til deres kunder, sier Jan Berthrand Danielsen, Country Manager Norway i Adform.