- Selv om vi er mest kjente for vårt faktura- og regnskapsprogram, ønsker vi også å hjelpe kundene på flere måter, sier kommersiell leder i Conta Are Vittersø.

Faktura- og regnskapsselskapet Conta har kjøpt 25 prosent av aksjene i nyhetsbrev- og e-postmarkedsføringsplattformen Mailmojo. Conta har selv 60.000 kunder og vil nå kunne tilby dem en ekstra service i form av markedsføringstjenester gjennom Mailmojo.

- Med Mailmojo i porteføljen, har vi nå et økosystem av løsninger som gjør det enkelt å starte, drive og skape vekst i norske virksomheter, sier Vittersø.

Et økosystem
Investeringen kommer to måneder etter at Conta lanserte en ny versjon av oppstartstjenesten Starte-AS.no, sammen med Sparebanken Møre. Tjenesten lover å halvere tiden det tar å starte et aksjeselskap i Norge.

Conta ble startet opp i 2009 som et gratis fakturaprogram, og lanserte for tre år siden sitt eget regnskapssystem. Med oppkjøpet av Mailmojo forteller de at de nå har blitt ett «komplett økosystem».

- Vi er opptatt av å gi små og mellomstore bedrifter en enkel og effektiv måte å drive virksomheten sin på og gleder oss til å fortsette å levere smarte og praktiske løsninger til det norske markedet, sier Vittersø.

- Ser et stort potensiale
Mailmojo ble lansert i 2006 i Norge som det første nyhetsbrevverktøyet her til lands. Selskapet sender over 15 millioner e-poster i måneden for nyhetsbrev til omkring 1000 virksomheter. Selskapet jobber for øyeblikket med en SMS-tjeneste som snart blir tilgjengeliggjort.

- Vi ser et stort potensial i samarbeidet med Conta og gleder oss til å videreutvikle Mailmojo med en partner som selv har vært gjennom reisen vi nå skal ut på, sier daglig leder i Mailmojo, Anders Elieson Steinlein.