Sopps er Norges eldste og største pastamerke med en historie som strekker seg over 100 år tilbake i tid. Merkevaren er eid av svenske Lantmännen Cerealia. Nå lanserer de sin første merkevarekampanje på lenge, kalt «Soppeselisopps!»

Som en del av konseptet presenteres «Sopps-mannen», en mann iført en skreddersydd pastapakke, som skal vise familier hvordan pasta kan løse det meste, både i hverdagen og til fest.

- Det er veldig gøy å lansere denne kampanjen som har et humoristisk preg, der Sopps' nye lekne slagord «Soppelisopps!» forhåpentligvis blir godt kjent blant det norske folk, sier Daniel Löfgren, merkevaresjef hos Sopps.

- Den kreative ideen er basert på humoristisk iscenesettelse av Sopps som et enkelt og smakfullt måltidsvalg, fortsetter han.

Idé og konsept er utviklet sammen med det svenske byrået Dentsu Creative for å posisjonere merkevaren enkel og god matglede i flere av livets måltidsituasjoner.

- En bra kampanje og reklameidé oppnås gjennom nært samarbeid mellom oss som oppdragsgiver, og byrå. Vi har hatt en fantastisk prosess med Dentsu Creative Sweden hvor vi gjensidig har utfordret og oppmuntret hverandre. Vi hadde det også veldig gøy, sier Löfgren.

Kampanjen rulles ut i mars og blir å se på TV, Youtube, sosiale medier, og aktivering i butikk.

Se én av de nye reklamefilmene her: