Nova Consulting Group fortsetter den sterke veksten. I 2022 hadde selskapet en omsetningsvekst på 35 prosent. Det betyr at omsetningen flyr forbi en halv milliard og lander på 632 millioner kroner for hele året.

Veksten har både skjedd gjennom organisk vekst, nyetableringer og oppkjøp. Tidligere i år ble det kjent at Nova Consulting Group kjøper opp Egde Consulting og Dekode Interaktiv. Fra før av består konsernet av selskaper som Norhern Beat, Rocket, Pineberry og Epinova.

Totalt driver Nova Consulting Group 14 selskaper i Norge og Sverige. 

- Vi er svært fornøyde med fjorårets utvikling og spesielt at vi har klart å etablere et bredt tjenestetilbud for det svenske markedet. Det er ingen selvfølge at seks selskaper som skal lære hverandre å kjenne, bygge prosesser for samarbeid og jobbe sømløst og tverrfaglig mot kundene våre, lykkes så godt. Men det har vi klart og det er jeg svært imponert over, sier konsernsjef Geir Allan Hove i en pressemelding.

Han trekker frem Rocket, som hadde sitt første fulle driftsår i 2022, som en av suksesshistoriene i det norske markedet. Digitalbyrået har vokst fra tre til ti ansatte og omsatte for i underkant av ti millioner kroner i fjor.

Les mer: Rocket ansetter fra Mediacom, Try Opt og Iprospect

Nova Consulting Group fikk en driftsmargin på 11,4 prosent. Det gir et driftsresultat på 72 millioner kroner.

- Basert på alle investeringene som ble gjort i 2022 er vi godt fornøyd med å fortsatt oppnå en tosifret resultatmargin, sier Geir Allan Hove.

Les også: Nova-konsulenter etablerer seg i Polen - sender et stikk til regjeringen