- 200 år er en stor milepæl, så det er viktig for oss at ansvaret for feiringen ligger i trygge hender. Det er vi overbevist om at det gjør hos JCP, sier administrerende direktør i Norsk Stål, Helge Runer.

Han forteller at JCP ble et naturlig valg for dem ettersom de kan hjelpe til med alt fra innhold og film til fysiske eventer. Kommunikasjonshuset forteller at de skal lage en helhetlig kampanje som skal vise hva Norsk Stål står for.

- Det er mange fra både PR- og reklamebyrået JCP Prad og JCP Event som jobber sammen om hvordan Norsk Stål skal feire seg selv gjennom året. I planene ligger blant annet en stor film om selskapets historie og fremtidsplaner, et innholdsløp og ikke minst en bok skrevet sammen med forfatter Ole Kristian Ellingsen om selskapets historie, sier rådgiver Aleksander Steinsvik i JCP Prad.

Senior prosjektleder i JCP Event, Håkon Engebu, forteller at de blant annet vil samle Norske Ståls ansatte, kunder og leverandører i Skur 13 på Filipstad i Oslo til tre store arrangementer.

- I tillegg skal vi feire Norsk Stål sine ansatte gjennom hele våren med sju lokale arrangement på ulike steder i Norge der Norsk Stål har sine avdelinger, fra Harstad i nord til Søgne i sør. Det er ikke hver dag man fyller 200, så vi ønsker å skape en bursdagsfeiring Norsk Ståls ansatte, kunder, leverandører og øvrige støttespillere sent vil glemme, sier Engebu.