Reklamebyrået Anorak får inn en tungvekter når de henter Tina Wesselsen fra DNB. Wesselsen begynte i DNB tilbake i 2011 og har vært innom en rekke roller før hun 2015 ble ansatt som sponsorsjef. I den rollen har hun blant annet vært med på å bygge opp DNB Ungs posisjon og ledet betalingsområdet i konsernet.

Nå blir hun kundeansvarlig rådgiver i reklamebyrået Anorak som er en del av North Alliance-gruppen.

- Etter å ha fått være med å utvikle, lansere og skape utrolig mye i DNB, gleder jeg meg stort til å bli en del av Anorak-familien. Denne gjengen er helt rå på kreativitet og strategi, rett og slett sabla bra folk med mye varme, sterke ideer og en skikkelig teft for hvordan skape det som står ut og har effekt. Nå er jeg klar for å bidra til kundene og få enda flere merkevarer til å vokse, og lage magiske løsninger som står ut, sier Wesselsen.

Wesselsen har på vegne av DNB tatt imot en rekke priser for deres sponsoraktiviteter, senest tre gull under prisutdelingen Gåsehudeffekten 2021.

- Vi trenger folk som ser vår andedam med nye øyne. Det Tina tilfører Anorak er et annet perspektiv på vårt virke og de marketingmessige virkemidler vi rår over, en massiv erfaring fra næringsliv og «innsiden» av kundelivet. I tillegg tilfører personen Tina masse energi, stå-på-vilje, liv, latter og røre. Vi gleder oss til å slippe Tina løs både her på gølvet og blant kundene våre, sier Kine Werenskiold, byråleder i NoA Anorak.

Dette blir Wesselsens første rolle i et byrå.

- Jeg ble kjent med Tina da vi jobbet sammen i DNB, og har siden tenkt at Tina kan tilføre mye bra også på den andre siden av bordet og at hun passer spesielt godt hos oss i Anorak. Endelig lykkes den hemmelige planen, og i forgårs ble vi kollegaer igjen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier Janne Espevalen, kundedirektør i NoA Anorak.

Wesselsen begynte i Anorak 1. februar.