Telia har ansatt Ola Rembe som konsernsjef for kommunikasjon, merkevare og bærekraft. Han kommer fra en rolle som partner i konsulentselskapet Kekst CNC og har tidligere ledet arbeidet med kommunikasjon og merkevare i Ericsson. Han begynner i sin nye stilling i mars.

Fusjonen av funksjonene kommunkasjon, merkevare og bærekraft innebærer at Rachel Samrén, som har hatt stillingen Senior Vice President, Chief External Affairs and Trust Officer, forlater selskapet. Per Carleö, currently Senior Vice President, Head of Brand, skal rapportere til Ola Rembe.

- Det gleder meg stort å ønske Ola Rembe velkommen til vår konsernledelse. Med hans kunnskap om vår sektor fra Ericsson og sist som partner i Kekst CNC, vil han spille en kritisk rolle i å kommunisere den fulle bredden og potensialet i Telias ledende nettverk og tilbud, samtidig som han leder vårt bidrag til en klimanøytral fremtid, sier administrerende direktør Allison Kirkby i Telia i en pressemelding.