Det forteller byråleder i Hensikt, Sigurd Bakke Amundsen, i en pressemelding. Han ser frem til Nina Riibes bidrag som styreleder. H

- Det blir en glede å få Ninas erfaring, energi og forretningsforståelse inn i Hensikt. Og jeg setter ekstra stor pris på tilnærmingen hun tar til de ansatte som selskapets aller viktigste ressurs. Dette er viktig for meg som byråleder, og vi fant fort ut at dette var en god match, sier han.

Han forteller videre at Riibe med sin økonomiske bakgrunn og erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen vil bistå med, og utfordre, hensikts strategiske og operasjonelle arbeid.

Nina Riibe har tidligere vært sjef i PR- og kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese og partner i konsulentselskapet Considium.

- Hensikt er et ungt, men godt etablert mediebyrå der kundene og menneskene står i fokus. Jeg har stor tro på Hensikt sin forretningsmodell, både betalingsmodellen og den metodiske tilnærmingen til oppgavene. Jeg er ydmyk for oppdraget samtidig som jeg gleder meg til å gå inn i rollen som styreleder. Dette er en unik mulighet til å igjen bli en del av medie- og kommunikasjonsbransjen, en bransje som jeg var en del av i 16 år, sier Riibe selv.

Hensikt ble startet opp i 2016 og har i dag syv regionskontorer. Byrået har som visjon å gjøre markedsføring effektivt for store og små annonsører i hele Norge. Byrået er ett av fem selskaper i kompetansehuset Layer.

- Dette er det naturlige neste steget til Hensikt etter at Sigurd Bakke Amundsen tok over som byråleder for ikke lenge siden. Eierne har hele tiden hatt som mål å trekke oss tilbake til mer operasjonelle roller og slippe eksterne krefter til. Nå ser vi frem til å komme i gang og gleder oss til å se Nina i aksjon. Vi er stolte over at Hensikt nå har kommet dit at det blir ivaretatt og utviklet av veldig flinke mennesker i årene fremover. Vi er helt sikre på at vi har funnet en veldig sterk duo i Nina og Sigurd, sier konsernleder i Layer, Joakim Sand.