- At NIO ønsker å gå inn i et lengre samarbeid med oss i Creative Mill oppleves både som en tillitserklæring, og noe vi er svært stolte av. Måten NIO inviterer kunder og brukere til en felleskapsarena er både innovativt og inkluderende, sier Hans-Petter Moen, partner i Creative Mill.

Han forteller at byrået, som ble stiftet i 2015, nå har inngått en avtale med bilmerket. Avtalen kommer etter at de det siste året har jobbet tett på NIO på flere prosjekter.

- Vi er svært stolte av at et så stort internasjonalt firma ønsker å signere en avtale med oss. Dette bekrefter styrken i vårt nettverk, og beviser at vi kan levere på punktene NIO ønsker, sier Moen.

NIO forteller at de har som ambisjon å være en del av løsningen på miljø- og klimautfordringene. For å oppnå dette har de store vekstambisjoner. Avtalen de nå har inngått med Creative Mill går ut på̊ et mer langsiktig og strategisk samarbeid med hovedfokus på konseptuelle prosjekter og eventer.

- Creative Mill har et særdeles godt omdømme, og ble dermed et naturlig valg for meg når jeg skulle finne et byrå̊ som kunne levere på de skyhøye ambisjonene vi har i Norge, sier Vijay Sharma, leder for markedsføringsavdelingen i NIO Norge.