Åsmund Holien Mo blir daglig leder i BOW. Med seg på laget har han fotograf Pernille Münster og tekstforfatter Julie Lauritzen.

- Med BOW plasserer vi oss mellom de store innholdsbyråene og enkeltstående frilansere, og fyller et behov vi vet finnes der ute, sier Åsmund Holien Mo.

- I samarbeid med kunden skal vi levere tekst, foto og video på nivå med de aller beste, med forståelse for merkevare og plattform, fysisk og digitalt, legger han til.

Holien Mo kommer selv fra stillingen som fotograf og videoprodusent i designbyrået Bielke&Yang. Han har blant annet samarbeidet med selskaper som Oda og Aspelin Ramm, samt at han har erfaring som tidligere videoprodusent og fotograf i Cappelen Damm.

Pernille Münster har kompetanse innen interiør og arkitektur, og har jobbet frilans som fotograf, stylist og skribent for blant annet Obos, LK Hjelle og Tonning & Stryn. Tekstforfatter Julie Lauritzen har erfaring fra redaksjonell utvikling og produksjon i Magasinet Fotografi, Dagens Næringsliv og D2.

- Vi har lyst til å jobbe med folk som gjør hverdagen bedre og som deler vårt ambisjonsnivå på kvalitet. Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker, både kunder og kollegaer, men vi skal ikke vokse for å vokse. Nå er det først og fremst viktig for oss å bygge et stødig grunnlag og skape et sted som er bra å jobbe for og med, sier Münster.

Christian Bielke og Martin Yang, som er gründerne bak designbyrået Bielke & Yang, er også initiativtakerne til BOW. Sammen med Holien Mo og Münster er de partnere i det nye byrået.

- Vi har lært mye av å drive byrå i ti år, og det er disse erfaringene vi skal vi ta med oss inn i Bow. Byrået drives av to av de flinkeste fotografene vi kjenner - og vi gleder oss til å følge med fra sidelinjen. Vi har jo allerede samarbeidet tett med både Pernille og Åsmund i mange år, så jeg er overbevist om at dette blir en morsom og lærerik reise, sier Bielke.