Geelmuyden Kiese ble det mestvinnende norske byrået da The International Content Marketing Awards gikk av stabelen i en heldigital utdeling torsdag 1. desember.

Totalt ti priser er på vei til St. Olavs Plass i Oslo. Byrået får fire av dem - tre gull og et sølv - for kampanjen «Stories of Succession» som de har gjort for Yara.

- Yara-kampanjen er GK på sitt beste, i skjæringspunktet mellom markeds- og samfunnskommunikasjon. Det er klart det er moro når det premieres, sier Ole Henrik Stubberud, kreativ leder for GK og art director for kampanjen.

«Stories of Succession» er et globalt kommunikasjonskonsept for Yaras gjødselprodukter som er utviklet for selskapets markedsavdelinger i Frankrike, Tyskland og Storbritannia.

- Samspillet med Yara har vært nært og givende. I dokumentariske portretter av bondefamilier skildrer kampanjen bønders bekymringen for om neste generasjon kan overta gården. Det er sterke, ekte historier, og veldig hyggelig med premiering, sier kundeansvarlig for Yara og partner i GK, Margrethe Geelmuyden.

GK vant også to gull for kampanjen «Alle hadde hatt godt av en revisor iblant» for Revisorforeningen, sølv og bronse for kampanjen «O Helga Natt» for Den norske kirke, sølv for Bertel O. Steen og bronse for beste bruk av trykk.

Den norske prisfangsten stanset ikke der. Hyper hentet fem priser, blant annet gull, sølv og bronse i én og samme kategori, «Best inter-company engagement» for henholdsvis Columbus, Håndverksgruppen og Ecura Care.

Trigger fikk en bronse for Nasjonalmuseet.