Zeshan Idris har drevet Nora Creatives siden 2019. Innholds- og produksjonsselskapet har hatt Sony Music-eide Nora Collective på eiersiden, men nå tar Idris med seg selskapet ut av Nora-systemet og får med seg Rebecca Goodchild som partner. Samtidig bytter byrået navn til Døgn.

- De siste 2,5 årene har vi bygget et fullverdig innholds- og produksjonsbyrå. Nå tar vi steget videre og blir et komplett kommunikasjonsselskap, sier Zeshan Idris.

Har røtter i musikkbransjen
Nora Creatives oppstod da Idris jobbet i managementet til artisten Arif. De har spesialisert seg på produksjon av alt fra musikkvideoer til reklamefilmer. I 2021 var byråinntekten på 1,1 millioner kroner. I år ligger den an til å øke til hele 6,3 millioner kroner ifølge Zeshan Idris.

Selskapet teller foreløpig seks ansatte og de skal speile hele befolkningen.

- Menneskene som danner Døgn gjør at vi kan skape kommunikasjon som treffer bredere, og forhåpentligvis tilføre et perspektiv som ofte mangler i vår bransje. Akkurat som døgnet, jobber vi sirkulært og helhetlig, derav navnet. Vi har som mål å skape kommunikasjon som resonnerer og speiler samfunnet, og fortelle de historiene som til nå har holdt seg i skyggen, sier han.

- En visjonær
Med Rebecca Goodchild på laget får Døgn utvidet kompetanse innen PR og strategi. Goodchild skal lede denne avdelingen. Hun har tidligere erfaring fra JCPR og Apeland, og har også drevet byrået Teige Goodchild.

- Rebecca og jeg møttes helt tilfeldig, og noen ganger er det bare «meant to be». Når vi nå går mot å bli et fullverdig kommunikasjonsselskap, er hun den absolutt beste å ha med på laget. Hun har gjort dette før med suksess, men kommer inn med en sult og driv som om det var første gang, sier Idris.

Det betyr samtidig at Goodchild slutter i Horn & Co etter kort tid.

- Tanken var aldri at oppholdet i Horn & Co skulle være kortvarig. Men jeg føyer meg i rekken med sitatet «dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til». Zeshan er en visjonær og jeg en strateg. Sammen med de svært dyktige menneskene som blir med i Døgn, kommer vi til å bli et friskt pust i en ellers temmelig homogen bransje, sier Goodchild.