Tidligere i år kunngjorde eventbyråene 6. Sans og George P. Johnson at de hadde inngått et strategisk samarbeid om både norske og internasjonale kunder. 

Nå kunngjør George P Johnson at at de har inngått en avtale med 6. Sans om at 6. Sans overtar alle deres ansatte. De har i dag utnevnt Christian Stenseng som ny leder av byrået fra 1. januar. Han har de siste seks årene vært Country Manager for George P Johnson Norge.

- Dette blir ekstremt spennende. Nå får jeg muligheten til å fortsatt jobbe med gode kollegaer i GPJ over hele verden, samtidig som vi blir et større og sterkere team i Norge og Norden med 6. Sans og Liwlig.  Jeg har sett fordelene ved nordiske leveranser og registrerer at flere selskaper nå sentraliserer sine markedsavdelinger på nordisk nivå. Med Liwlig kan vi, i Norden, tilby merkevarekonsistens, effektivitet, compliance samt være kostnadseffektive for kundene, samtidig som vi innehar lokal forankring og kompetanse, sier Christian Stenseng.

Han tar med seg Nicolai Berntsen, Joakim Salberg, Jens Christian Sevaldsen, Jannicke Meyer og Selma Liverød som nye ansatte i 6. Sans, som er en del av Liwlig Group.

George P Johnson Norge har i 2022 hatt opp mot 150 millioner kroner i omsetning, en firedobling fra 2019. George P Johnson har nylig signert en ny og utvidet global rammeavtale med Equinor, som med denne avtalan blir ivaretatt med det samme teamet i Norge.

6. Sans gruppen består av rundt 30 ansatte med en omsetning i 2022 på nærmere 100 millioner kroner. 

- Vi er utrolig glade for at Christian har takket ja til jobben som leder av 6. Sans og den norske delen av Liwlig, og vi mener han er rette mannen til å utvikle vårt selskap og våre fantastiske medarbeidere framover på en moderne og god måte, sier Tron Mathisen, en av gründerne i 6. Sans.

- Vi er veldig glade for å se hvor godt dette strategiske partnerskapet har fungert så langt og ser en interesse for det norske og nordiske markedet. Alliansen med 6. Sans gjør tilbudet fra et kundeperspektiv enda sterkere i Norge og i Norden, sier Jonathan Mccallum, Managing Director i George P Johnson UK.