Eika Alliansen består av over 50 lokalbanker og rundt 180 bankkontorer, samt Eika Gruppens selskaper som Eika Forsikring, Eika Kredittbank og Aktiv Eiendom. Nå tar de med seg alle sine merkevarer til Iprospect og Dentsu etter en større mediebyråkonkurranse.

- For oss i Iprospect er dette en stor tillitserklæring og spennende utfordring. Eika og bankene i Eika Alliansen spiller en viktig rolle i menneskers og norske lokalsamfunns økonomiske hverdag, og er både i en utfordrerposisjon og har en nærhet og relasjon til sine kunder som mange av konkurrentene ikke kan vise til, sier kundeansvarlig Kai Rist i Iprospect.

Markedsdirektør i Eika Gruppen, Emil Hagan, forteller at de valgte Dentsu på grunn av deres innsiktsdrevne tilnærming til digital markedsføring, samt bredden i tjenesteporteføljen.

- Å beholde den lokale tilknyttingen, samtidig som vi utvikler oss digitalt, vil være nøkkel for videre vekst for Eika og våre banker, sier han.

- I løpet av denne byråkonkurransen har vi blitt godt kjent med Eika og deres visjon. Det er inspirerende og motiverende for oss å se hva man har fått til så langt i en ekstremt konkurranseutsatt kategori der man stadig utfordres fra nye aktører. At Eika har fått til det de har fått til de siste årene gjennom å fokusere på lokal tilhørighet og teknologi ligger vårt hjerte i dentsu og iProspect nært og er selvfølgelig imponerende. Vi heier på norske merkevarer og næringsliv og gleder oss til å bidra til Eika sin fremtidige suksess, sier daglig leder Marit Mæhlum i Iprospect.