Karoline Solberg Kjønniksen er ansatt som ny administrerende direktør i Fæbrik. Selskapet ble etablert i 2020 av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne.

Fæbrik beskriver seg selv som et sykollektiv som ønsker å inspirere til gjenbruk og redesign. I tillegg til å drive en Instagram-konto, nettside og nettkurs, har gjengen skrevet «Fæbrik syboka» som kom ut i fjor. Nå jobber de med å utvikle en egen app som skal gjøre håndverket tilgjengelig for alle.

- I en verden der fast fashion regjerer, er det forfriskende å være en del av et selskap som gjør det motsatte. Fæbrik vil at vi skal roe ned. De har en lidenskap for å inspirere flere mennesker til å gjenbruke, re-designe, reparere og lage egen garderobe. Jeg gleder meg til å dele planene våre for 2023 med dere alle, sier Solberg Kjønniksen.

Hun kommer fra stillingen som Head of Sales i Holzweiler.

- Med Karoline med på laget så kan vi ta Fæbrik til nye høyder! Tidspunktet for å få inn en med hennes erfaring er helt riktig for selskapet, vi gleder oss stort til å komme igang allerede i desember i år sier Harald Dal, styreleder i Fæbrik.

Les mer: Jenny Skavlans sykollektiv flytter inn hos Bauer Media