Publicis Kitchen og Publicis Starcom fortsetter som Finansforbundets reklamebyrå og mediebyrå. Partene har vært samarbeidspartnere siden 2010.

- Vi har store ambisjoner om å styrke vår posisjon blant fagorganiserte i finansbransjen de neste årene, og da var det naturlig å sikre at vi har en samarbeidspartner som kan levere på de ambisjonene, sier Ane Køber Guldvik, markedsdirektør i Finansforbundet.

- På vei inn i vårt 13. samarbeidsår med Publicis ser vi at resultatene aldri har vært bedre. Vi slår våre egne rekorder ukentlig, legger hun til.

Nå skal forbundet jobbe med å samle en enda større del av finansbransjen under én fagorganisasjon.

Kundedirektør i Publicis Kitchen, Håvar Sesseng, takker for tilliten Finansforbundet gir dem.

- Kundeforhold som strekker seg over ti år har mye historikk i seg, og vi er både stolte og takknemlige for at vi har fått ny tillit av Finansforbundet, sier Sesseng i en pressemelding.

Han understreker at konkurransebildet i 2022 er et annet enn det som var i 2010 da samarbeidet først startet. Han tror det faktum at de har fulgt utviklingen er grunnen til de gode resultatene.v

- Nå går vi og tripper etter å komme i gang med 2023. Målet er at flest mulig i finansbransjen skal få nyte godt av Finansforbundets mange medlemsfordeler, sier han.

Kundeteamet hos Publicis Kitchen vil ledes av nevnte Sesseng. Han har med seg prosjektleder Christel Jørgensen, kreatørene Thale Høy-Petersen og Calle Bjørnqvist. Redaktør Ingvild Telle, planner Marius Dønnestad og byråkollegaer fra Publicis Starcom på mediedistribusjonen.