Kesko Norge, som eier både byggevarehuset Byggmakker og elektrogrossisten Onninen, er Norges skiskytterforbunds (NSSF) nye samarbeidspartner.

- Vi ser mange likheter mellom oss og skiskytterne. De er proffe, de har fokus på samhold og samarbeid, og er en familie. På samme måte som smørerne og støtteapparatet er tidlig oppe og alltid tilstede for utøverne, er Byggmakker og Onninen alltid der for handverkere. Vi skal løfte fram støttefunksjonene i begge leirer, sier administrerende direktør i Kesko Norge, Hilde Kristoffersen.

Avtalen varer ut sesongen 2024/2025 og trådte i kraft 1. november. Mens Byggmakker-logoen blir å se på konkurransedressen, vil Onninen bli synlig på alt annet tøy.

- Dette er en samarbeidsavtale som styrker oss både internt og eksternt. Vi skal anerkjenne de flinke folkene vi har i Kesko-systemet, og denne avtalen gir oss noe å samle oss rundt, sier Kristoffersen.

Avtalen mellom Kesko og NSSF blir en av de største avtalene for NSSF, og skaper viktig trygghet fram mot sesongstart.

- Skiskytterfamilien ønsker Byggmakker og Onninen hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å bidra til at to solide merkevarer skal styrke sin posisjon ytterligere. Vi er stolte av å kunne få disse to selskapene med på laget, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.