Motehuset Voice Norge har valgt Iprospect og Dentsu som samarbeidspartner på mediebyråsiden. Avtalen omtales som en strategisk viktig satsing for Voice Norge der ambisjonen er å være best i klassen på å «kjenne, inspirere og betjene» kleksundene uavhengig av kanal.

- For oss i Iprospect er dette en stor fjær i hatten. Voice er et ledende Norsk motehus med en historie som strekker seg tilbake til 1988 og som i dag er en vekstvinner i motebransjen, sier kundeansvarlig Martin Krog Larsen.

- Når de nå skal fortsette reisen de startet før pandemien er målsetningen å skape helhetlige og unike kundeopplevelser på tvers av alle Voice sine kanaler. Vi ser på samarbeidet som en unik mulighet for å vise hva vi i Iprospect, med dentsu i ryggen, kan bidra med for våre kunder, og hva vi mener når vi snakker om krysningspunktet mellom performance og merkevarebygging, legger han til.

Voice Norge driver kleskjedene Match, Vic og Boys of Europe, som i stor grad fører egne merkevarer. Til sammen har de omtrent 200 butikker over hele Norge. 

Selskapet har som mål å skape konsettilpassede nettløsninger som både dekker retailkanaler og merkeposisjonering.

- Vi ønsket å finne en samarbeidspartner som kunne bistå oss i dag, men også på veien dit Voice skal. Etter en anbudsprosess med høyt nivå blant tilbyderne, så valgte vi til slutt iProspect. De beviste en metodisk evne til å drive planlegging fra innsikt til operasjonalisering som står i stil med våre ambisjoner. Vi ønsker å tilby best mulig produkter og løsninger til våre kunder, og sammen med Iprospect skal vi fortsette den gode utviklingen, forteller Digital Marketing Manager i Voice, Martin Westbye.

Samarbeidet mellom Iprspect og Voice Norge er allerede i gang.

- I løpet av anbudsprosessen har vi blitt godt kjent med Voice. Det er engasjerende og motiverende å se hva man har fått til så langt i en ekstremt konkurranseutsatt kategori der man stadig utfordres. Det Voice har fått til de siste årene gjennom å sette søkelys på bærekraft og teknologi ligger vårt hjerte nært og er selvfølgelig imponerende. Vi heier på norske merkevarer og næringsliv og gleder oss til å bidra til Voice sin fremtidige suksess, sier strategidirektør Stian Rogert Kristiansen og daglig leder Marit Mæhlum i Iprospect.