Eventbyråene 6. Sans og George P. Johnson Norge inngår et strategisk samarbeid om både norske og internasjonale kunder. Det opplyser selskapene om i en pressemelding fredag. 

- For 6. Sans betyr dette at vi får et større og mer fleksibelt eventteam, for å fremover kunne levere ennå bedre skreddersydde løsninger til våre kunder, sier Per Morten Bergh, partner i 6. Sans Gruppen.

I første omgang vil partnerskapet dreie seg om aktiveringer for George P. Johnson-kunder som IBM, Cisco og Equinor. Sistnevnte feirer i år 50 år og planlegger en rekke begivenheter.

Partnerskapet vil i første omgang fokusere på store aktiveringer for GPJ Norge-klienter som IBM, Cisco og Equinor som i år feirer sitt 50-årsjubileum med en rekke begivenheter.

- Det strategiske partnerskapet med 6. Sans representerer neste skritt i George P. Johnsons virksomhet i Norge, sier Jonathan McCallum, som leder byrået i Storbritannia og Norge.

Han forteller videre at de har vært på jakt etter en samarbeidspartner for å være i stand til å bredde kapasiteten og fleksibiliteten til George P. Johnson i Norge.

- Vi mener vi har etablert dette med teamet i 6. Sans, avslutter han.

Det ble for øvrig nylig kjent at Liwlig Group kjøper 6. Sans Gruppen for å danne Nordens største eventaktør.

Les mer: Selger eventbyrået 6. Sans til Nordens største eventaktør