Thomas Faye Willoch og Kristin Nygaard Anker-Rasch er ansatt som henholdsvis administrerende direktør, og direktør for SEO & CRO i Omnicom Media Group (OMG) sitt performance-byrå Resolution.

Det melder Omnicom i en pressemelding tirsdag denne uken.

Ifølge toppsjef, Espen Klepper, i det amerikanskeide mediebyrånettverket er det snakk om to stjernesigneringer.

- Vi kunne ikke fått på plass bedre forsterkninger, sier Klepper i meldingen.

De to nye lederne har lang erfaring og et bredt nettverk innenfor fagområdene SEO, CRO, innsikt, data og analyse, og kommer fra tilsvarende roller hos konkurrenten Dentsu. Før dette var Faye Willoch leder for RED Performance, hvor han også jobbet tett med Nygaard Anker-Rasch.

- Det er derfor ingen tvil om at vi har fått på plass et knallsterkt lederteam med utfyllende kompetanse, og erfaring fra å bygge opp og strukturere fagmiljøer, i tillegg til at de kjenner hverandre svært godt, sier Klepper.

- Vår viktigste satsing
Klepper understreker at videreutviklingen av Resolution som et digitalt spesialistmiljø er «utvilsomt vår viktigste satsning fremover».

- Med disse to ansettelsene i tillegg til en rekke nye spesialister har vi en tydelig ambisjon om å ta en ledende posisjon innenfor performance fremover, understreker Klepper.

- De siste årene har vi valgt å integrere mange av disse tjenestene i byråene, men nå ser vi et behov for å satse ytterligere og skalere dette som et eget større miljø som både skal jobbe på tvers av byråene og med kunder direkte innenfor såkalt ikke-betalte digitale kanaler, fortsetter Klepper. 

Nyansatte Faye Willoch sier han gleder seg veldig til å ta fatt på oppgaven.

- Det OMG har bygget opp i det norske og nordiske markedet over mange år er meget imponerende. Det at de nå legger mye ressurser i en enorm satsing innen performance-marketing viser at de forstår utviklingen i markedet og at de har store ambisjoner. Dette har jeg virkelig lyst til å være en del av, sier Thomas Faye Willoch.

Nygaard Anker-Rasch er av samme oppfatning:

- Denne satsningen er utrolig spennende, og jeg gleder meg virkelig til å bygge videre på Resolution sitt fagmiljø innen SEO og CRO. De har allerede et solid kundegrunnlag og gjort noen spennende ansettelser, så her blir det full fart fra dag én avslutter hun.