Event- og markedsføringsbyrået til Simen Idsøe Eidsvåg legger frem sine tall for selskapet femte driftsår og de viser at Sesong 1, som byrået heter, nærmer seg ti millioner kroner i omsetning igjen. 9,3 millioner kroner stoppet til slutt resultatpilen på, og det ga et overskudd på driften på rekordhøye 1,5 millioner kroner for byrået som også driver med markedsføring av musikk og annen innholdsproduksjon.

- Vi er veldig glade for et godt resultat i 2021. Foreløpig ser 2022 bra ut, og vi har mye spennende på gang i høst, men er det noe vi har lært, så er det at ting snur fort. Så det blir spennende å se hvor året lander, sier Eidsvåg til Kampanje.

Han jobbet gjennom 2010-tallet med musikk og markedsføring i byrået Haaland, Eidsvåg & Strøm (HES) og stod blant annet bak flere prisvinnende kampanjer for musikkgruppen Kaizers Orchestra. Kaizers-kampanjene vant flere Grand Prix under den digitale markedsføringskonkurransen Gulltaggen o ikke minst en gulløve i Cannes før Eidsvåg sluttet i byrået i 2016 for å starte opp Sesong 1.

Les også: Hjerteknuser-teamet: - Fantastisk å vinne

Comeback på Gulltaggen
I år ble det også et aldri så lite Gulltaggen-comeback for Eidsvåg som tok gull sammen med byrået Blank for jobben de gjorde for artisten Sondre Justad med «Reisen til Spektrum».

Sesong 1 har også produsert åpningen av Nasjonalmuseet, vært nominert til Gullruten for sin første TV-produksjon med «Spellemann 2020» og jobber med artister som Benjamin Ingrosso, Sei Selina og Bjørn Eidsvåg. I tillegg har Sesong 1 en fot innenfor døren på Slottet der de har produsert Prinsesse Ingrid Alexandras bursdagsfest samt Kronprinsens SIKT-konferanse.

- Er dere hoffleverandør til kongehuset av denne typen tjenester?

- Nei, det er mange som gjør tilsvarende oppdrag for Det kongelige hoff, men det er eksempler på oppdrag vi har gjort, blant flere andre, sier Eidsvåg.

Får ny partner
Totalt så jobber det i dag åtte ansatte på heltid i Sesong 1 og selskapet har også fått inn en ny partner Solveig Larsen-Bryne partner..

- Solveig er helt unik. Hun er blid, tydelig, ryddig, klok og løsningsorientert. Hun er særdeles godt likt både på kontoret og av kunder. Vi er virkelig, virkelig glade for at hun nå blir medeier i Sesong 1, sier daglig leder Siri Hjelmbrekke Hveem.

Larsen-Bryne har jobbet i Sesong 1 siden rett etter oppstart i 2017 og blir selskapets fjerde medeier. 

- Jeg er veldig glad, beæret og fryktelig stolt over å nå bli medeier i Sesong 1. Gleder meg noe innmari til fortsettelsen, sier Larsen-Bryne.

Sesong 1 har gått med overskudd hvert år siden oppstart for fem år siden.

Her kan du se alle tallene til Sesong 1 for regnskapsåret 2021. Alle tall i MNOK.

Sesong 1 2021 2020 Endring i %
Omsetning 9,3 8,6 + 8
Driftsresultat 1,5 0,8 + 87
Resultat før skatt 1,4 0,8 + 75