Etter fem år hos Digital Opptur har The Body Shop valgt Synlighet som sitt nye mediebyrå.

- Synlighet imponerte oss stort med deres kompetente, sultne og engasjerte team. De har ambisjoner, guts og en vinnermentalitet som trigget oss. Vi opplevde også at vi snakker samme språk, og Synlighet har bevist at de evner å sette seg inn i våre utfordringer og vår målsetning på en god måte, sier Cecilie Sandbu, markedsførings- og PR-sjef i The Body Shop Norge.

Selskapet har vært til stede i Norge siden 1985. I dag teller de 47 butikker fra Alta til Kristiansand. Det gjør det Norge til et av de ti største markedene til The Body Shop globalt.

- The Body Shop er et premium brand som vi er veldig stolte av å få samarbeide med. De er bygget på noen veldig sunne verdier og har et godt utgangspunkt for å være konkurransedyktig. Samtidig skjer det mye i markedet som krever at man tenker nytt, og at man skaper vekst fremover, sier Lars Johanson, kundeansvarlig i Synlighet.

Han viser til at mange netthandelsaktører merker lavere etterspørsel etter pandemien.

- I tillegg ser vi økt konkurranse fra aktører som Lyko, som penetrerer multi brands-markedet, men også single brand-aktører som har vokst mye de siste årene. Brands som klarer å være til stede, og i tillegg differensiere seg fra konkurrentene, har et stort fortrinn. The Body Shop har alle forutsetninger for videre vekst.

The Body Shop har et særlig fokus på dyrevelferd og bærekraft, noe som har plassert dem helt på toppen av Sustainable Brand Index innen skjønnhetskategorien. 

- Målgruppen vår er sterke, smarte, selvstendige kvinner og menn som bryr seg om naturlige ingredienser og gode produkter som virker, men også om verden rundt seg, sier Cecilie Sandbu.

- Vi skal ha fokus på å være konsistent i kommunikasjonen i alle kanaler. Folk skal tenke dyrevennlig, miljøvennlig og få en god følelse når de handler hos The Body Shop, sier Lars Johanson.