Sponsoraktivering er, i tillegg til employer branding, ett av kommunikasjonsbyrået Nucleus’ strategiske satsningsområder fremover, skriver de i en pressemelding. Byrået skal styrke seg ytterligere med ansettelsen av Lars Knudsen. Han kommer fra stillingen som leder av næringslivsavdelingen i Leger Uten Grenser.

- Jeg ble kjent med Nucleus gjennom tre års samarbeid og kundeforhold i Leger Uten Grenser. Jeg har sett gang på gang hva som skal til for å skape merverdi i et strategisk partnerskap, og ikke minst hvor stor etterspørsel det er etter aktiveringsrådgivning og -løsninger. Jeg gleder meg til å realisere dette potensialet sammen med alle de dyktige folka i Nucleus, sier den nyansatte.

Knudsen har nesten ti års erfaring med strategiske partnerskap og aktivering av sponsoravtaler. I tillegg til flere år bak seg i næringslivsavdelingen i Leger Uten Grenser, har han tidligere drevet et sports management-selskap hvor han jobbet med flere idrettsutøvere, lag og forbund.

- Kommunikasjonsbransjen er en ny bransje for meg som jeg gleder meg til å bli kjent med, sier han og fortsetter:

- Samtidig kjennes det bare så riktig å kombinere min kompetanse med den strategiske forretningsrådgivningen og fagkompetansen på employer branding og omdømme- og merkevarebygging som Nucleus besitter. Det er akkurat det som skal til for å skape merverdi i strategiske samarbeid.

Selv er Knudsen tidligere toppidrettsutøver på juniornivå, og utdannet fra Norges Handelshøyskole med spesialisering innen finans. Han har også jobbet fire år i finansbransjen.

- Skal gå i front
Byråleder i Nucleus, Axel Revheim, forteller at de opplever at det er et stort uutnyttet potensial i å bistå med å gjøre sponsorater til «virkelige, resultatorienterte strategiske partnerskap».

- Det er derfor ett av våre satsningsområder i tiden fremover. Dette handler både om å bistå næringslivet eller sponsorobjektet med å finne den riktige strategiske samarbeidspartneren, og å aktivere samarbeidet på riktig måte og måle resultatene, sier han.

- Jeg er kjempeglad for at Lars, med sin erfaring og sitt nettverk, skal gå i front for oss her, legger han til.