Thomas Giertsen har gått inn på eiersiden i den norske fintech-selskapet Kron og fremover skal han også fronte det nye kommunikasjonskonseptet «Enkelt. Endelig» som er resultatet av Krons nye merkevareplattform.

- Thomas og Kron har virkelig funnet tonen og vi er veldig fornøyde med at han gjerne ville jobbe med oss. Han er helt rå på å få sagt ting enkelt, akkurat slik det er, og bidrar også i Kron utover selve kommunikasjonen, forteller Guri Berge, markedsdirektør i Kron.

- Sparing og pensjon har vært noe av det smarteste, men kjedeligste og mest kompliserte man kan bruke tiden sin på. Kron gjorde det derimot veldig enkelt og engasjerende. Dette tenker jeg at det er mange andre mennesker som også vil ha glede og nytte av, sier en engasjert Thomas Giertsen i en pressemelding.

Partene vil ikke gå ut med hvor stor investering har Giertsen har gjort i selskapet. I et intervju med E24, som omtalte samarbeidet først, sier Kron-sjef Emma Tryti:

- Det vi kan si er at Thomas reinvesterer hele honoraret for samarbeidet vårt og legger til egne midler på toppen.

Kron ble etablert i 2017 med et mål om å gjøre investering i fond enklere of mer tilgjengelig. Selskapet ledes av Emma Tryti, tidligere leder for regningsbetaling og netthandel i Vipps. Guri Berge begynte i jobben som markedsdirektør i januar i år.

Les mer: Tidligere Orkla-topp blir markedsdirektør i fintech-selskapet Kron

Det er reklamebyrået Bureau som står bak det nye reklamekonseptet.

- Nettopp fordi «enkelt» er det siste noen tenker om investeringer og pensjon, så føles det helt riktig for Kron. Dette er en investeringstjeneste og app både for de som helst ikke vil tenke på sparepengene, og de som vil ha full oversikt, men likevel på en enkel måte, sier kreativ rådgiver i Bureau, Ola Nielsen.

Filmene som slippes neste uke erprodusert av The Film Agency med Christian Skolmen på regi.