I en ny avtale forlengerCoops sponsorengasjement rettet mot norsk fotball. Den nye avtalen gjelder både herrer og kvinner i Toppfotball Kvinner, Norsk Toppfotball, Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen. 

- Coop har kjempet for like muligheter i idretten i flere år, og i sponsorstrategien vår for 2022 til 2025 er overskriften nettopp «Like muligheter». Det handler om kampen for like muligheter uansett kjønn, uansett kulturell bakgrunn, uansett økonomi og uansett funksjonsevne, sier Vegard Hansen, sponsorsjef i Coop Norge.

Han forteller at for Coop, som er eid av sine kunder, er lokal tilhørighet viktig.

- Derfor føles det helt riktig å fortsette å støtte norsk fotball, som gjør en kjempejobb med å engasjere lokalsamfunn og inkludere barn og unge over hele verden, fortsetter Hansen.

Avtalen strekker seg over de tre neste årene.

- Viktig med støttespillere som Coop
Daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen, er glad for at samarbeidet med Coop fortsetter:

- At Coop fortsetter satsingen på Toppserien er fantastisk. Det skjer en revolusjon i kvinnefotballen om dagen, og Coop har vært med oss hele veien. Det å ha samarbeidspartnere som står side om side med oss på denne reisen er uvurderlig.

- Vi er stolte over å ha Coop med videre på laget, fortsetter hun.

Også Leif Øverland, administrerende direktør i Norsk Toppfotball, gleder seg over fortsettelsen av samarbeidet.

- Det er utrolig viktig med slike støttespillere som Coop. Coop er en folkelig aktør som skaper et stort og bredt engasjement i alle deler av landet. Våre spillere kommer fra bredden, og gjennom avtalen knyttes enda tettere bånd mellom bredde og topp. Som selskap viser de tydelig lederskap og tar ansvar for fotballen, sier han.

Samarbeidsavtalen gjør at Coop kan tilby sine kunder og medeiere fordeler som rabatterte billettpriser. Hansen forteller at de ønsker å gjøre de gode fotballopplevelsene lett tilgjengelige for sine kunder.

- Slik at når Toppserien og Eliteserien sparkes i gang igjen, kan medeierne våre få være med og dele gode opplevelser, noe mange har savnet nå som mye av idretten har vært satt på vent de siste årene, sier han.