Siste uke spilte superstjerne Alan Walker i Norge for første gang på to år og det i anledning Coca-Colas nye konsept, Coke Secret Sessions. Konseptet går ut på at en kjent norsk artist, som i dette tilfellet var Alan Walker, skal spille eksklusive intimkonserter på hemmelige lokasjoner helt frem til selve arrangementer begynner.

Se klipp fra konserten nederst i saken.

Ved å holde lokasjonene hemmelig kan Coca-Cola arrangere en intim og magisk konsertopplevelse med store kjente artister for de heldige utvalgte som har fått billett via konkurranser i sosiale medier, skriver Coca-Cola i en pressemelding.

- Stemningen på onsdagens konsert i et lagerlokale på Montebello i Oslo var magisk. Det var første gang Alan Walker spilte i Norge på to år, noe man merket på publikum og responsen på billettkonkurransen vi arrangerte i forkant av arrangementet. Med så god respons, kan det fort dukke opp flere gode musikkopplevelser senere i år, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge.

Hun forteller at Coca-Cola vil være til stede på flere musikkfestivaler i sommer, og at det kanskje også da vil komme flere Coke Secret Sessions.

- Coca-Cola har lenge satset på musikk, og vi ønsker å være en gledesspreder – derfor er både konserter og festivaler en perfekt anledning for oss å være til stede på, sier Haugen og legger til at det er i tråd med Coca-Colas internasjonale konsepter.

- Dette henger også tett sammen med vårt internasjonale konsept «Real Magic» og «Coke Music» der vi nylig har lansert en ny versjon av Queens legendariske «A kind of Magic». Den nye versjonen er laget av den britiske artisten Griff, som i Norge kanskje er mest kjent for sitt samarbeid med Sigrid, så det er en slags norsk lenke der også, sier Haugen.

Se klipp fra konserten her: