Den private helseaktøren Dr.Dropin ansetter Anette Kunst Wergeland som markedsdirektør. Wergeland har det siste halvannet året vært ansatt i rollen som markedssjef i eierselskapet Askeladden & Co, der hun har hatt ansvaret for flere av Askeladdens selskaper, inkludert Dr.Dropin. Nå etablerer Tim Nilo og Askeladden en egen markedsavdeling for helseaktøren.

- Dr.Dropin har ambisjoner om å bli ledende innen primærhelse i Europa, og har et viktig stykke markedsarbeid foran seg. Jeg ser frem til å jobbe for at flere skal oppdage bredden, verdien og kvaliteten på helsetjenestene vi tilbyr, sier Wergeland.

Tim Nilo, som nylig ble kåret til «Årets markedssjef» i anledning en større undersøkelse og kåring Kampanje gjennomførte, sier markedsføringen til Dr.Dropin «har vært planlagt og gjennomført av markedsføringsteamet i Askeladden» siden oppstarten for fem år siden-

- Nå har selskapet nådd en størrelse og et omfang som gjør det nødvendig å bygge en egen markedsavdeling. Vi kunne ikke funnet en bedre kandidat enn Anette til å lede dette arbeidet, sier Tim Nilo, partner i selskapsfabrikken Askeladden & Co. 

Les også: Tim Nilo i Askeladden er Årets markedssjef

Nylig omtalte DN at selskapet hadde hentet 185 millioner kroner fra to tyske VC-fond for å realisere vekstplanene i og utenfor Norge. Ifølge avisen verdsatte transaksjonen selskapet til 850 millioner kroner etter kapitalinnhentingen.

Før Wergeland startet i Askeladden jobbet Wergeland i Mediacom, der hun hadde vært i åtte år. Den nyansatte markedsdirektøren er takknemlig for tiden i selskapsfabrikken.

- Jeg har lært mer og fått være med på mer enn jeg kunne drømme om før jeg startet. Askeladden var et perfekt springbrett. Det er en gjeng sylskarpe forretningsfolk som gir bånn gass, også i marketingsammenheng, sier hun.

Dr.Dropin er en privat helseaktør som startet med allmennlegetjenester sommeren 2017. Har siden den gang utvidet med flere spesialisttjenester som gynekolog, hudlege, fysikalske tjenester og psykologi. Dr.Dropin har 25 klinikker i drift i de største byene i landet