Sammen med reklamebyrået Nord DDB presenterer nå Allente sitt nye konsept «Kongen av TV».

- Vi opererer i et veldig konkurranseutsatt marked med mange aktører som snakker om de samme tingene, har ganske like tilbud og som ser ganske like ut. Vi, som en ny merkevare, trenger å få økt kjennskap. Selv om vi ligger ganske høyt allerede, så må flere vite hvem vi er, sier markedsdirektør Caroline Størmer-Nilsen til Kampanje.

Det skal de nå gjøre ved å gå fra konseptet «Bedre sammen» over til «Kongen av TV». Størmer-Nilsen og markedssjefen i Norge, Tone Ulvestad Hordnes, forteller at konseptet som er på vei ut har gjort jobben sin.

- «Bedre sammen» hadde en litt annen oppgave. Det passet bra da vi skulle lansere oss selv i fjor, og forklare at Viasat og Canal Digital ble All Entertainment - Allente. Vi trengte å etablere oss og fortelle om folk om den nye merkevaren. Nå jobber vi med å se på inngangsportene til kategoriene våre og definere disse. Det er en stor jobb med å tydeliggjøre merkevareplattformen vår, sier Ulvestad Hordnes.

Dermed vrakes ideen bak lanseringskampanjen «Bedre sammen» til fordel for et nytt konsept etter bare et drøyt år. 

Les også: Allente-sjefen vil bygge Nordens sterkeste TV-merkevare med Nord DDB - skal være «bedre sammen»

De forklarer at de fortsatt skal jobbe med «all entertainment» og være åpne og lekne i sin kommunikasjonsprofil.

- Konseptet bygger på underholdning. Vi kaster ikke alle ballene fra det forrige konseptet. Vi tar med det beste å tydeliggjøre profilen enda mer med det nye, sier Størmer-Nilsen og fortsetter:

- Nå er det kundene som er kongen. De skal få den underholdningen de trenger fra oss.

Her kan du se den nye reklamefilmen til Allente og Nord DDB. 

Fornøyde:

Caroline Størmer-Nilsen og Tone Ulvestad Hordnes er fornøyde med det konseptet. Foto: Allente.