Tidligere i år ble det kjent at TV 2 oppretter en ny avdeling for markedsføring. Nå er det klart at avdelingen skal ledes av Albert W. Arli som får stillingstittelen direktør for merkevare og markedsføring. Han kommer fra jobben som markedsdirektør i storannonsøren One Call.

- Når TV 2 kom på banen og jeg fikk høre hvilke ambisjoner de har for merkevaren så var det lett å si ja til jobben. TV 2 er en av Norges største og sterkeste merkevarer med en helt unik posisjon hos det norske folk. Det å få være med å utvikle den videre i et stadig tøffere konkurransebilde, gleder jeg meg veldig til, sier Albert W. Arli i en pressemelding.

Sarah C. J. Willand har ansvaret for merkevare og markedsføring i TV 2s ledergruppe, og Arli rapporterer til henne.

- TV 2 har noen viktige kamper vi må vinne fremover, hvor vi må gjøre oss fortjent til folks tid og oppmerksomhet. Når vi nå skal skape mer oppmerksomhet rundt våre programmer og satsinger, er Alberts faglige dyktighet og lange erfaring en god match. Jeg gleder meg til å få Albert ombord og sette fart, sier Sarah C. J. Willand, direktør for markedsføring, organisasjon og kommunikasjon i TV 2.

Albert W. Arli har tidligere jobbet for kjente merkevarer som Star Tour, Ringnes og Maarud. Nå får han ansvaret for all markedsføring av TV 2s programmer, sportsrettigheter og TV 2 Play.

- Som annonsør og kunde hos TV 2 gjennom mange år, har jeg blitt kjent med både folka og den brede kompetansen som finnes i organisasjonen. Jeg har et godt inntrykk av den sterke og godt etablerte kulturen i TV 2, og som jeg ser frem til å bli en del av og utvikle videre, avslutter Arli.

Han er også en habil Fantasy Premier League-spiller: Han er bransjens beste Fantasy-spiller: - Noen vil kanskje hevde at jeg kommer og «stjeler» prisen