Både Vålerenga Fotball Elite, Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn og Clear Channel har et mål om å bidra til et bedre samfunn.

- Vi er alle en naturlig del av byen, og deler mange av de samme verdiene, sier markedssjef i Clear Channel, Peder Normann Aarum

Både Vålerenga og Clear Channel har begge sine samfunnsinitiativ. Vålerenga gjennom Vålerenga Samfunn og Clear Channel gjennom sitt veldedige program – Platform for good.

- Med Vålerengas solide sosiale arbeid og vår mulighet til å nå ut, tror jeg virkelig at vi vil påvirke og bidra positivt til Oslo. Jeg gleder meg til å se dette samarbeidet ta form, sier Normann Aarum.

Vålerenga og Clear Channel har et langsiktig perspektiv på samarbeidet, og vil gjennom de neste årene ta tak i flere aktuelle og viktige temaer.

Markedssjefen i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari, ser frem til å gjøre Vålerenga-familien mer synlig i bybildet.

- Vi er veldig glade for å ha inngått et samarbeid med Clear Channel. For Vålerenga-familien er det svært viktig å bli mer synlig i Oslo og gjennom samarbeidet med Clear Channel kan vi spre våre budskap og verdier til store deler av byens befolkning. Vi ønsker å vise frem hva publikum støtter ved å komme på våre kamper. Vi er mer enn 2x45 minutter. Vi er mer enn spillere, trenere og ansatte. Vi er også supportere, frivillige, medlemmer og ikke minst klubben for alle, sier Amundsen-Ansari. 

I løpet av det første året skal teamet utvikle to kampanjer som skal rulles ut på Clear Channels flater. Kampanjene tar tak i to av hovedprosjektene til Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn – «Jobbsjansen» og «Vålerenga mot rasisme».

- Vålerenga er så mye mer enn fotball og det som skjer på gressmatta på Intility Arena. Gjennom samarbeidet med Clear Channel får vi en unik mulighet til å vise frem alt hva vi er - og at vi faktisk er klubben for alle, sier Jannicke Aas, daglig leder for Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn.