Det er Stine Eriksen, Fredrik Stellander og Cato Olsen Birkestrand som bemanner Spoons kontorer i Tromsø når byrået i august igjen satser i markedet i nord.

- Vi ser store muligheter i en ekstremt spennende region. Derfor er vi også veldig glade både for at Stine kommer tilbake til oss for å lede dette arbeidet, og for at hun helt fra start får med seg to svært dyktige rådgivere som kjenner regionen godt, sier Siv Tonje Solfjeld, byråleder i Spoon Norge.

Etter nesten fire år som markedssjef i bilkonsernet Harila returnerer tromsøværingen Eriksen til Spoon. Stellander og Olsen Birkestrand kommer begge fra mediehuset iTromsø. De har lengre erfaring innen distribusjon og digital markedsføring.

- Jeg har hatt noen veldig spennende og lærerike år på kundesiden og er blitt bedre kjent med regionen, næringslivet og ikke minst konkurrentene. Som markedssjef har jeg fått kjenne på hvilke type byrå jeg, og sikkert flere andre i min posisjon, savner i området. Det behovet ønsker vi nå å fylle med Spoon, sier Eriksen som skal lede kontoret.

- Har alle forutsetninger 
Kontoret er allerede i gang med rekrutteringen av innholdsprodusenter og designere.

Rådgiverne Stellander og Olsen Birkestrand tror etableringen av Tromsø-kontoret vil hjelpe det lokale næringslivet til å nå sitt fulle potensiale.

- Jeg ser virkelig frem til å være med å etablere et fullservicebyrå som kan hjelpe kunder i regionen med alt fra A til Å, og særlig på strategiarbeid, innholdsmarkedsføring og ikke minst sylskarpe distribusjonsstrategier. Med Spoon Oslo i ryggen har vi alle forutsetninger for å være et helhetlig byrå for hele Nord-Norge, sier Stellander.

- Her kan næringslivet i Tromsø få hjelp av et lokalt byrå med fartstid som rådgivere, som kjenner lokalmarkedet og som til daglig jobber med de flinkeste i bransjen – både blant kunder og medarbeidere. Den verdien håper jeg de ser, fortsetter Olsen Birkestrand.

40 ansatte i Norge 
Spoon har vokst kraftig de siste årene og teller nå over 40 ansatte bare i Norge. Eriksen tror satsingen byrået har hatt på employer branding de siste årene kan komme særlig godt med på kontoret lengst nord.

- Rekruttering er helt klart en utfordring i Nord-Norge, og Spoon kommer med tung kompetanse på employer branding. Vi håper vi kan være med på å gjøre nordnorske bedrifter mer synlig og kjent, og å lokke kvalifiserte folk hit. Med oss får markedet tilgang på kompetente rådgivere som kjenner markedet godt, samtidig som man får et byrå med enorm spisskompetanse innenfor flere fagfelt med på kjøpet, sier Eriksen.