Pulse Communications er et fullservice kommunikasjonsbyrå som ble startet for 17 år siden. De har en rekke eiendomaktører på kundelisten i tillegg til merkevarer som Lerum og Infinitum.

Nå blir de en del av Kvass Group som leverer digitale løsninger for markedsføring, presentasjon, salg, tilvalg og ettermarkedsprosesser knyttet til nybolig, tomter, fritidsmarkedet og næringseiendom. 

- Teknologi og digitale flater er viktige komponenter i våre leveranser, og som en del av et dyktig teknologimiljø vil vi ha enda bedre forutsetninger for å bygge kreative digitale løsninger for våre kunder, i tillegg til produksjon av film og annet innhold, sier daglig leder Fredrik Campbell Strømme i Pulse Communications.

Sammenslåingen skjer ved at Kvass Group kjøper Pulse Communications og dagens eiere i Pulse kommer inn på eiersiden i Kvass Group.

Fredrik Strømme fortsetter i jobben som daglig leder i Pulse Communications som nå blir et datterselskap i Kvass Group. Til sammen vil selskapet ha 40 årsverk.

- Sammenslåingen er et ledd i vår vekststrategi og kommer som et resultat av kundebehov vi har fanget opp i respektive selskaper, sier konsernsjef Bård Teigland i Kvass Group.

- Vi opplever at mange kunder ønsker helhetlige leveranser hvor godt kommunikasjons- og merkevarearbeid er integrert i gode digitale kundeopplevelser, fortsetter han.

Pulse Communications hadde en omsetning på 35 millioner kroner og et resultat før skatt på 3,6 millioner kroner i 2020. Tallene for 2021 er ikke klare, men ifølge pressemeldngen økte omsetningen med nesten 50 prosent.

Det største selskapet i Kvass Group, Kvass Consulting, hadde en omsetning på 4,1 millioner kroner og et resultat før skatt på 1,5 millioner kroner.

Fra høyre på bildet: Preben Øiamo, rådgiver/partner Pulse Communications, Bård Teigland, administrerende direktør Kvass, Fredrik Campbell Strømme, rådgiver/daglig leder Pulse Communications, Kristian Lindstad, CCO Kvass, Jørgen Rønning, rådgiver/partner Pulse Comminications, Martin Haukaas, kreativ leder/partner Pulse Communications.