I mai skal Nordea blåse nytt liv i Instagram-kontoen Nordea Ung med Helén Skogstad som leder på prosjektet.

- Da jeg startet her hadde jeg en drøm om å få drive en Ung-redaksjon som følger banken fra innsiden. Nordea er full av flinke folk og eksperter som driver med utrolig mye forskjellig, men det er det de færreste som vet. Dette vil vi vise frem, men på en mer utradisjonell måte enn det som er gjort tidligere, sier hun.

Innholdssjef i Nordea, Henrik Arneberg, mener prosjektet har alle forutsetninger for å lykkes.

- Vi har etablert et lite, men ambisiøst innholdsmiljø det siste året. Heléns kompetanse har vært avgjørende for å få det til. Hun har jobbet med Ung-målgruppen som journalist i VGTV, i tillegg har hun opparbeidet seg masse verdifull erfaring i kraft av å være influencer, sier han.

Det har tidligere blitt kjent at Nordea er en av hovedsponsorene til årets Palmesus-festival. Dette blir en del av bankens strategi om å nå yngre målgrupper.

- 2022 er året vi ønsker å satse på de unge på mange ulike områder, både eksisterende og potensielle Nordea-kunder, sier leder av Banking Marketing & Communication, Cecilie Svegaarden.

Nordea forteller at Ung-kontoen skal tilby relevant innhold til unge voksne i kanalene de selv bruker på deres premisser. Innholdet vil være en miks av gode tips og råd, «behind the scenes» og at Helén dokumenterer og deler hverdagen sin hos Nordea.

- I tillegg vil vi synliggjøre fordelene ved å bruke Nordea. Vi har et ønske om at flere unge skal forstå hvorfor Nordea er den beste banken for dem. Gjennom samarbeidet med for eksempel Palmesus tror vi mange unge vil se fordelene ved å ha en bank som tilbyr smarte og innovative betalingsløsninger. På festival kan det for eksempel være veldig greit å kun ha med seg mobilen eller en ring som betalingsmiddel, sier Arneberg.

Her kan du se Nordeas første reklamefilm.