Mediaforum er i full gang med forberedelsene til årets konferanse, som går av stabelen 27. oktober. Da skal det også deles ut Mediepriser og nå har jurygeneral Torstein Rafgård og prisansvarlig Kine Wølneberg funnet en kvartett av mediebyråfolk som skal finne frem til årets beste arbeid.

- Vi jobber kontinuerlig med å utvikle Medieprisen slik at konkurransen oppleves som mest mulig relevant og tiltrekker seg de beste jobbene på tvers av markedet. Som et viktig ledd i det arbeidet er det spennende å kunne lansere en helt ny kategori som naturlig komplementerer de eksisterende kategoriene i konkurransen. Den nye kategorien Medieeffekt kommer som et resultat av at fokuset på å kunne dokumentere effekten av investeringene i bransjen er høyere enn noensinne og de mange gode jobbene som gjøres uavhengig av type byrå, fortjener en egen kategori, sier jurygeneral Torstein Rafgård.

Juryleder for Mediaeffekt er tidligere jurygeneral Sten Bråthen.

- Her skal datadrevne performancejobber, SEO og CRO-prosjekter og brede multikanaljobber konkurrere om hvem som skaper mest effekt – og som gjør det effektivt. Ingen enkel oppgave å evaluere for en jury, men det skal vi klare. Vi ser frem til å vurdere mange godt dokumenterte jobber opp mot hverandre, sier han.

Liv Gülin Berg fra Carat skal lede Mediestrategi-juryen, Håvar Sesseng fra Publicis Kitchen skal lede Mediekreativitet og Lena Sarset fra OMD skal lede Mediekampanje.

- Jurylederne er svært engasjerte og ambisiøse, og nå trenger de likesinnede jurymedlemmer som vil bidra i arbeidet. sier Wølneberg og fortsetter: Vi håper på tilsvarende respons som tidligere år, og vi kan garantere krevende og lærerike diskusjoner.