Torsdag kveld ble kåringen «Årets markedssjef» delt ut på Grand Hotel. Prisen deles ut for første gang i Norge i regi av Kampanje og en storstilt og kompetent jury. I finalen var det plukket ut fem kandidater og til slutt var det Askeladden-partner Tim Nilo som gikk til topps.

Les også: Tim Nilo i Askeladden er Årets markedssjef

Men juryen hadde også en ekstra anerkjennelse på lager med prisen «Årets rakett».

- Juryen har valgt å gi ekstra med hederlig omtale til en ekstraordinær markedssjef i et svært spennende og viktig selskap og dermed deler vi like godt ut det juryen har valgt å kalle for «Årets Rakett». Med denne prisen signaliseres en enorm og eksplosiv vekst på kort tid, sier juryleder og kommersiell direktør i Aller Norge-konsernet, Bente Klemetsdal.

Prisen gikk til markedsdirektør og partner i helsetjenesten Maja.no og selskapet Legevisitt, Martine Flatlie

- Er det en rakett som vinner denne prisen?

- Ja, jeg håper det. Det er veldig stas og jeg er kjempeglad for det, sier Flatlie.

Se video med vinneren av Årets rakett, markedsdirektør, Martine Flatlie.

- Resultater i superklassen
Til grunn for ekstraprisen la juryen blant annet til grunn en eksplosiv «salgsvekst på 700 prosent» og «økt merkevarekjennskap fra 0 til 50 prosent i målgruppen på 1,5 år». Også det «kreative arbeidet og pågangsmot» ble trukket frem.

- I mangel på formell utdannelse, har hun i stedet jobbet ekstra hardt og effektivt. Masse oppgaver er blitt realisert og mange kjappe, men gode beslutninger. Det har gitt resultater i superklassen, sier Klemtsdal.

Flatlie var ikke blant de fem finalistene, men juryen ønsket likevel å gi markedsdirektøren ekstra honnør.

- Var det overraskende?

- Det var veldig overraskende, veldig stort og kjempestas og ikke noe jeg trodde ville skje, sier Flatlie som lover å gå helt til topps neste år. 

De som har deltatt i juryen bak Årets markedssjef foruten Klemetsdal har vært Espen Haugen fra Los & Co, tidligere Rema 1000-direktør og DNB-topp, Trond Bentestuen som i dag er selvstendig næringsdrivende, Kampanjes egen kommersielle sjef, Nina Gade TenvikAlf Bendixen fra NSB Marketing Best Practice, Lise Tangen Hansen i Papirfly, Aram Z. Vaughan fra No Name og markedsføringsprofessor Tor W. Andreassen ved NHH.