Kryptoselskapet Firi har ansatt Carl Kleiberg som kommunikasjonssjef s og Christoffer Nergård som markeds- og merkevaresjef. De to kommer fra henholdsvis rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO og mediebyrået PHD.

Nergård har tilbragt de siste seks årene i PHD. Siden 2020 har han kombinert rollen som Global Synergy Director ved PHDs hovedkvarter i London med en lokal rolle som kundeansvarlig for et knippe annonsører ved det norske kontoret.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i PHD og det var på ingen måte naturlig for meg å forlate byrået, men jeg har fulgt den norske startup-scenen tett og her har Firi virkelig gjort seg bemerket. Den foreløpige reisen til mine nye kollegaer, spesielt gjennom fjoråret da over 110.000 nordmenn ble kunder, er rett og slett imponerende. Nå ser jeg frem til å bli en del av det neste kapittelet, sier han.

Skal gå nordisk
Kleiberg forteller at han har fulgt Firi fra sidelinjen det siste året. Han er imponert over det de har fått til på markedet for kryptovaluta.

- Det er derfor ekstra spennende å nå skulle ta fatt på oppgavene som venter, deriblant lanseringen av Firi i Danmark til sommeren, og deretter Sverige, sier han.

Operativ sjef Marius Blaker Høgevold er godt fornøyd med å få på plass Kleiberg og Nergård.

- De er svaret på vårt økende behov for strategisk og operativ kommunikasjon, markedsføring og ikke minst overordnet merkevarebygging. Vi har store ambisjoner om å vokse videre i Norge og Norden, og de vil begge ha nøkkelroller i dette arbeidet, sier han.

Firi ble etablert i 2021 og nærmer seg 70 ansatte, fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og København.