Volkswagens nye bilmerke Cupra sikter seg inn mot en ung og festivalglad målgruppe når de inngår en sponsoravtale med det so omtales som Skandinavias største strandfest, musikkfestivalen Palmesus. Det innebærer blant annet at bilmerket får sin egen scene, Cupra Stage, på festivalområdet.

- Cupraa skal ha en tydelig posisjon i markedet. Et viktig virkemiddel på veien hit er samarbeid med aktører som støtter denne posisjonen. Palmesus treffer målgruppen vår godt og partnerskapet er en naturlig forlenging av Cupras internasjonale samarbeid med Primavera Sound. For oss i Cupra er det også et poeng at vi viser oss frem på måter og arenaer som skiller seg ut, noe Cupra Stage er et godt eksempel på. Samarbeidet med Palmesus åpner for akkurat det, sier Sanna Grønli Andersen, markedssjef for Cupra Norge i Harald A. Møller AS.

Palmesus avholdes på Bystranda i Kristiansand 1. og 2. juli i år. På plakaten står artister som David Guetta, Sigrid og A$AP Rocky. Publikummet har en snittalder på 25,9 år.

- Med Palmesus som partner, et spennende konsept og aktivering kan vi kan fortsette arbeidet med å bygge riktige assosiasjoner til Cupras merkevare og nå en spennende målgruppe, sier kundedirektør i mediebyrået PHD, Masha Scekic.

De har jobbet med posisjoneringen av Cupra i det norske markedet gjennom deres aktiveringsbyrå Fuse.

- Med Cupra-samarbeidet ser vi på flere spennende muligheter under årets festival. Allerede ser vi at et ungt og annerledes bilmerke kan ta med seg vibbene fra Barcelona til oss på Sørlandet. Det kler oss og publikummet vårt godt, sier Claus Oliver Høgdal Pedersen fra Palmesus.