OMD-sjef Torstein Rafgård tar over jobben som jurygeneral i Mediaforums Mediepriser. Dette arbeidet har blitt ledet av Sten Bråten de siste årene.

- Medieprisen er bransjens lengstlevende case-konkurranse og den har alltid hatt en høy status. Når man får en slik forespørsel om å involvere seg og kunne være med på å påvirke konkurransens form og struktur fremover, er det veldig enkelt å takke ja, sier Rafgård.

Styreleder Masha Scekic i Mediaforum er fornøyd med å få en erfaren strateg på laget.

- Han har et høyt engasjement for effekt og kreativitet, og er person som virkelig brenner for faget. At Torstein har takket ja til å lede Medieprisen videre er jeg utrolig stolt av, sier hun.

Samtidig retter Masha Scekic og resten av styret i Mediaforum en stor takk til avtroppende jurygeneral Sten Bråthen.

- Sten har vært veldig viktig for Mediaforum og Medieprisen, og vi er veldig takknemlig for alt han har bidratt med. Heldigvis, vil Bråten være med videre som juryleder for en helt ny kategori - en kategori som vi for øvrig kommer til avsløre veldig snart, sier Masha Scekic.

Prisansvarlig Kine Wølneberg i Mediaforum ønsker også Torstein Rafgård velkommen til Medieprisen.

- Torsteins omfattende erfaring i forbindelse med å utarbeide av kommunikasjons – og mediestrategier, samt hans evne til å levere imponerende målbare resultater år etter år, gjør han til et verdifullt tilskudd til Medieprisene. Han vil spille en nøkkelrolle i å utvikle og forme Medieprisene videre, sier Wølneberg.