Beathe Stangeland Eide kommer fra en stilling som sjef for merkevare og markedsføring i mobilselskapet Ice, som nylig ble kjøpt opp av Lyse. Før det jobbet hun i Telenor.

Nå er hun klar for et comeback i byråbransjen, nærmere bestemt mediebyrået PHD der en stilling som Business Development Director venter henne.

- Beathe er en fagentusiast og en engasjert, dyktig og svært erfaren person. Vi er stolte av å få Beathe inn på PHDs lag og gleder oss til å få satt henne i sving med noen av de spennende oppgavene som venter, sier administrerende direktør for PHD, Marie-Louise Alvær.

Beathe Stangeland Eide har lang fartstid i byråbransjen, både som rådgiver i Omnicom-eide OMD, mediedirektør i Mediacom og sist som konsulent i SMFB, før hun satte kurs for telecom-bransjen og Telenor i 2016. I 2012 ble hun tildelt Mediaforums hederspris.

- Jeg har fra sidelinjen vært imponert av hva PHD har fått til, og fagkompetansen som er i byrået. En super gjeng med en perfekt blanding av dagens og morgendagens stjerner. Etter mange år utenfor byrå, kjente jeg på savnet og da var det naturlig å ta en prat med PHD. Og det var full klaff! Et ambisiøst miljø med fokus på kunder og fag, med et tankesett som vil sikre at PHD ikke bare er dagens - men også fremtidens byrå. Jeg gleder meg til å få være en del av reisen videre, sier hun.

Stangeland Eide og Alvær har tidligere vært kollegaer i OMD.

- Beathe blir del av en eksklusiv «boomerang»-klubb med tidligere ansatte som vender tilbake til Omnicom Media Group, det er vi stolte og glade for at er en klubb med stadig økende antall medlemmer. Siden vi har vært kolleger tidligere i OMD, vet jeg at Beathe ikke bare er en entusiastisk og faglig ambisiøs person men også en humørspreder så dette blir bra, sier PHD-sjefen.

Beathe Stangeland Eide starter opp i mediebyrået PHD i mai.