Tidligere har Kampanje omtalt idrettsprofilene Ezinne OkparaeboSilje Norendal og Karsten Warholm som alle har i begynnelsen av 2022 signert kontrakt med norske merkevarenavn.

Nå blir skihopper Silje Opseth en del av gjengen. Hun har signert en avtale med snacks-gründeren CarePacks, som ønsker å være et sunnere snacksalternativ.

- Vi er drevet av fokuset på sunnere kosthold, bærekraft og rettferdighet, samt at vi elsker konkurranse. Silje driver idrett som er en av de tøffeste idrettene i verden, og er en suveren ambassadør som treffer bredt på våre målgrupper, skriver CarePacks i en pressemelding.

- I likhet med Silje er vi offensive i tankegangen, og har et langsiktig perspektiv på samarbeidet. Vi blir mer enn gjerne med henne videre i hennes karriere og jakten på edle medaljer, fortsetter meldingen.

Les også: Snacks-gründere vil inn på chipsmarkedet - bygger seg opp med Norgesgruppens nye mediebyrå

Ønsker likestilling 
CarePacks går inn som sponsor i tillegg til at samarbeidet utvides med at Opseth blir en del av energiteamet til CarePacks. CarePacks forteller at de også ønsker å slå et slag for likestilling i hoppsporten gjennom avtalen med Opseth.

- Selskapet ønsker å bidra til at hennes satsning i større grad skal være mulig, sier de.

Nå skal de skape aktviteter og oppmerksomhet gjennom sosiale medier og i andre kanaler.

- Jeg gleder meg skikkelig over samarbeidet med Carepacks, og føler meg utrolig heldig og takknemlig for at de ser en verdi i et tettere samarbeid. Vi deler mange av de samme verdiene og med felles lidenskap og ønske innen ernæringsfeltet tror jeg vi skal få til mye bra sammen, sier Opseth selv.

- En fascinerende utøver 
- Silje er en fascinerende utøver med et sunt fokus på kosthold. Hun jobber kontinuerlig med å optimalisere kosthold for maks utbytte på trening og konkurranse, sier markedssjef i CarePacks, Brynjar Thoresen som er overbevist om at de kan lære masse av Opseth.

I tillegg til sin rolle i ernæringsteamet til CarePacks så skal Opseth også poste innhold på egne flater og på CarePacks' flater. Hun skal også være selskapets ansikt utad innenfor tema ernæringi tillegg til å være tenkt en rolle til kundeseminarer.