- Let’s Deals tilbud, som består av lokale tilbud, smarte produkter og fokus på reiser og opplevelser, er fortsatt både unikt og fantastisk godt. Vi har siden oppkjøpet i 2010 vært aktive eiere og hjulpet selskapet med å utvikle seg og vokse. Nå er tiden inne for en mer spesialisert aktør som eier og som kan ta Let's Deal til neste nivå. Vi ser frem til å følge utviklingen, sier Peter Grytterhielm, COO i Schibsted Financial Services & Ventures i en melding.

Sweetdeal har spesialisert seg på direkte markedsføring innenfor restaurant-, hotell- og opplevelsesbransjen. Plattformen formidler tilbud mellom forbrukere som er på utkikk etter en god handel og partnere som ønsker en effektiv medie- og salgskanal. Gjennom oppkjøpet av Let's Deal kan denne delen av virksomheten økes betydelig.

- Sweetdeal og Let’s Deal er begge sterke varemerker og vil sammen bli en attraktiv aktør for partnere og større selskap som ønsker en markedsføringskanal på tvers av nasjonale grenser. Alle vil ha flere kunder og det hjelper vi nå til med i hele Norden, sier eier og administrerende direktør i Sweetdeal, Carsten Blom-Hanssen.