Helene Biarre Solbakken og Nikolai Handeland Ovenberg er ansatt i markedsavdelingen i den Schibsted-eide podkastplattformen PodMe. De to skal være en del av et større markedsmiljø i PodMe på tvers av de nordiske landene.

- Vi er begge glade og stolte over å være på plass hos PodMe og gleder oss stort til å ta del i alt det spennende arbeidet som ligger foran selskapet i tiden som kommer. Noe av det første vi skal ta tak i er å sørge for en solid, lokal tilstedeværelse i markedsføringen. Vi ser frem til å ta ut PodMes fulle potensiale, både internt hos Schibsted og i andre kanaler, sier Handeland Ovenberg.

Han er ansatt som markedsjeff i Norge og kommer fra NRK Super, der han jobbet som leder for TV-publisering, radio, nett og sosiale medier. Handeland Ovenberg har tidligere også jobbet som kommunikasjonskonsulent i Geelmuyden Kiese.

Biarre Solbakken er ansatt i en stilling som Marketing Manager. Hun kom til PodMe fra Svosj, der hun var markedsansvarlig og innholdsprodusent. Hun har tidligere også jobbet som Art Director kreatør i SMFB.

Begge tiltrådte sine stillinger i desember.

Kan bli aktuelt med flere ansettelser
I juni økte Schibsted sin eierandel fra 48,5 til 91 prosent i det svenske podkastselskapet. I fjor hentet podkast-plattformen også kjente navn som Herman Flesvig, Mikkel Niva, Radioresepsjonen-trioen (nå kjent som Papaya) og Tusvik og Tønne. 

Handeland Ovenberg sier at de i 2022 har som mål å for alvor sette PodMe på kartet som den sterkeste merkevaren innen norsk podkast.

- Med Schibsted i ryggen, en sterk innholdsportefølje og planene som foreligger har vi stor tro på at vi skal innfri denne målsettingen, sier han. 

- Har dere planer om å gjøre flere ansettelser?

- Nå har vi fokus på å komme skikkelig i gang med det eksisterende teamet og mange spennende markedsaktiviteter, men det kan absolutt bli aktuelt å utvide teamet på sikt. 

Daglig leder for PodMe i Norge, Kristin Ward Heimdal, sier at hun er glad for at de endelig har fått på plass et markedsteam i Norge. De teller nå totalt seks ansatte i PodMe i Norge. 

- Og ikke minst at det er Helene og Nikolai som har takket ja til å forme det. Vi har ventet lenge på å kunne gi full gass på markedsfronten, og nå gleder vi oss stort til å snakke høyt og bredt om alt det spennende PodMe skal foreta seg fremover, avslutter hun.