I 2022 fyller Orklas hårpleieserie Define 20 år og Nova Vista hr fått jobben med å utarbeide jubileumskampanjen.

- Dette er en kunde som passer byråets profil midt i blinken. Vårt fokus ligger på interaksjon, kommunikasjon og rådgivning, og her får vi virkelig brukt alle elementer. Det er en kampanje der vi tar tak i store deler av den komplette kundereisen, sier daglig leder Espen Hermansen i Nova Vista.

Karoline Bjørnstadjordet, merkevaresjef for Define i Orkla, sier Nova Vista presenterte noen kreative og gjennomførbare ideer de falt for.

- I tillegg til å levere kvalitetsprodukter, er vårt mål å bidra med råd og inspirasjon. Kampanjen som nå skal gjennomføres tikker av alle boksene samtidig som den er direkte kjøpsutløsende. Det er gøy å jobbe med en gjeng som evner å se hele bildet. Kampanjen er helt i tråd med merkevaren. Det var lett å si ja, sier hun.

Nova Vista er en del av Aller Medias byrågruppering Ahead Group som i tillegg til Nova Vista består av Hyper, Oculos, Elg og Retail House Varejo.

Petter Gjelsnes, leder for PR- og innholdsmarkedsføring i Nova Vista, ser frem til arbeidet de skal gjøre for Define.

- Her får vi brukt både film, sosiale medier, eide og fortjente kanaler og fysisk tilstedeværelse. Et godt eksempel på en kanaluavhengig kampanje som den egentlig bør være. Det er spennende med kunder som tør, og som på mange måter blir mer en samarbeidspartner enn kunde, sier han.