Firi (tidligere MiraiEx) ble startet opp i 2017 og er Nordens største kryptovalutabørs. Nå satser Firi ut i det skandinaviske markedet og har nylig gjennomført en omfattende byråpitch hvor Red Dentsu X kom seirende ut.

Byrået vil levere mediestrategi, mediekjøp, performance og innholdsproduksjon for Firi.

- Firi er en veldig spennende merkevare i en svært spennende og ny bransje. Med enkle brukervennlige løsninger bygget på en solid plattform, har selskapet store ambisjoner for utvikling og vekst i tiden som kommer. Å få bidra på denne reisen med alle våre fagområder fra innsikt og mediestrategi til performance og teknologi inspirerer teamet og resten av byrået stort, sier administrerende direktør i Red Dentsu X, Christian Espeseth.

Marius Høgevold, COO i Firi, forteller at mediebyråets engasjement og teamets interesse og kunnskap om kryptomarkedet var utslagsgivende for byråvalget.

- Firi har tatt store steg på markedsføring de siste månedene, og tiden var nå inne for å velge et mediebyrå. RED dentsu X viste et stort engasjement underveis i prosessen, og vi fikk et kompetent og erfarent team med relevant erfaring fra andre scale-ups. Vi har nå de beste forutsetninger for å vokse videre i raskt tempo, samtidig som vi ivaretar og styrker merkevaren Firi.  

Firi oppgir et brukertall på over 110.000 nordmenn.