Tirsdag denne uken endrer den norske bildelingstjenesten Nabobil navn til Getaround, altså samme navn som deres amerikanske eier som kjøpte opp selskapet tilbake i 2019. 

For å hjelpe til med navneendring og ny lansering har Nabobil inngått et samarbeid med reklamebyrået Anorak. 

Det skriver Nabobil i en pressemelding. 

- Som Getaround gjør vi bildeling enda enklere. Det er like lett som å plukke opp en sparkesykkel. Vi var på jakt etter et byrå som kunne ta dette budskapet videre og gjøre det relevant for våre norske brukere. Anorak skjønte oppgaven godt, og valget falt naturlig på dem. Vi gleder oss til å jobbe videre sammen med Anorak for å vise at Getaround et fornuftig og fremtidsrettet alternativ til å eie egen bil»,  sier Lotte Børnick-Sørhaug, markedssjef i Nabobil.no, i en pressemelding.

I stedet for å hente nøklene til bilen hos naboen, kan man nå låse opp leiebilen med telefonen. Dette er noe Nabobil nå ønsker å vise med sitt nye navn og lanseringskampanje.

I det nye kommunikasjonskonseptet skal en «swipe» illustrere hvor enkelt det er å benytte seg av appen, som ble utviklet i forbindelse med at Anorak ble valgt som Nabobils nye partner etter en byråkonkurranse. 

- Nabobil vekker masse positive assosiasjoner. Samtidig er konkurransen om bilistene beinhard. Nabobil.no er den største riksdekkende aktøren hvor du i kortere eller mindre perioder kan leie en av av de mange tusen bilene som står stille akkurat nå, sier rådgiver Rune Roalsvig i Anorak.
 
Se en av lanseringsfilmene her: