Aina Lemoen Lunde stakk av med den gjeveste prisen da Mediaforum inviterte til prisfest torsdag ettermiddag, nemlig hedersprisen.

- Personen som vinner denne prisen har stått i spissen for det som gjentatte ganger blir trukket frem som Norges mest innovative markedsavdeling. Personen fremstår med særdeles høy faglig kompetanse, og som over tid har bidratt med sterk, verdiskapende markedskommunikasjon med samfunnsinnsikt som bakteppe, sto det blant annet i juryens begrunnelse.

DNBs markedsdirektør har travle dager med oppdrag rundt kampanjen «Hun investerer», som er inne i sin tredje bølge akkurat nå.

- Dette var veldig, veldig stas. Så jeg må si tusen takk. Takk til Mediaforum, takk til juryen og takk til alle rause bransjekolleger, sa Lemoen Lunde fra scenen.

I tillegg ga hun en ekstra takk til sin bror som hun mener har æren for at hun i det hele tatt begynte med markedsføring.

Aina Lemoen Lunde har lansert flere prisvinnende reklamekampanjer for DNB siden hun begynte i konsernet i 2015. Før det var hun partner og rådgiver i PR-operatørene.

Les også: Her er vinnerne på Mediaforums prisfest: - Denne kampanjen har reddet liv